ALU - Decalu

Aluminium ramen DECALU zijn innovatief aan elke kant.

Dit zijn de nieuwste, warmste en meest moderne aluminium ramen in ons assortiment. Aluminium ramen van DECALU zijn ontworpen volgens de nieuwste regelgeving, vervaardigd met innovatieve technologie. Profiel bestaat uit twee gesloten aluminium Profilma geassocieerd brede scheidingsstroken van ABS materiaal met geïntegreerde gepatenteerde foamvoering dat de passage koude verhindert aan de binnenzijde van het profiel. ZEER GEMAKKELIJKE ramen en glazen wanden realiseren extreem lage warmteoverdrachtscoëfficiënten en voldoen aan strenge thermische beschermingseisen voor gebouwen.


Wij kunnen u van DECALU 5-nieuwe raamprofielen aanbieden, van moderne naar rustieke steellook uitstraling. 

U heeft de keuze uit 5-verschillende raamprofielen

DECALU :2 type-moderne raamprofielen

DECALU 88

Een tijdloze stijl met volledig vlakke buitenzijde. Deze slanke, neutrale look is de juiste keuze voor elk modern bouw- of renovatieproject.


De DECALU 88 -ontwerpklasse vertegenwoordigt een minimalistisch ontwerp dat geschikt is voor elke omgeving en stijl van constructie. Het heeft rechthoekige lijnen en lage kijkhoeken. Het frame en de vleugel zijn van de buitenkant in één vlak gemaakt. Verborgen scharnieren bij de standaardmontage. (LEES MEER )

DECALU 88 HIDDEN

Bij de Hidden-reeks zit de raamvleugel volledig verborgen achter het kader. Deze verborgen vleugel leent zich perfect voor uiterst strakke, minimalistische bouwprojecten.


Decalu Hidden Designer gadget , die ligt in de zogenaamde "verborgen" vleugel, die naar de mening van de buitenkant visueel de vleugel verbergt. De Hidden-klasse heeft ook een lage kijkhoogte. Verborgen scharnieren bij de standaardmontage. ( LEES MEER )

DECALU : 3 type-steellook raamprofielen

DECALU 110 STEEL

Geïnspireerd door de industrial trend, voegt dit design een origineel element toe aan elke eigentijdse loft of bedrijfspand.


De Steel-klasse wordt gebruikt om het uiterlijk van houten ramen te vervangen . Bijvoorbeeld in verschillende historische gebouwen waar het noodzakelijk is om het oorspronkelijke ontwerp te behouden. Verborgen montage bij standaardmontage. (LEES MEER )

Decalu 94 Retro

Ramen met een retrotoets? Het kan dankzij deze profielen met klassieke groefdetails. De Retro-reeks is uiterst geschikt voor de bouw van een landelijke woning of de renovatie van een herenhuis.


De designklasse Retro voldoet aan de eisen van de rustiekevensterstijl. 

Het wordt gebruikt om de uitstraling van historische gebouwen te behouden waar de vierkante lijnen storend zouden zijn. Verborgen montage bij standaardmontage. (LEES MEER )

DECALU88 New Steel

De stalen look met een extra dimensie? De New Steel-reeks oogt nog slanker voor een hoogstaand architecturaal eindresultaat.


Extravagante New Steel Class voor diegenen die een verschil willen maken. De vleugel bevat een interessant designstuk van buiten dat een geheel andere uitstraling geeft aan de aluminium ramen. Verborgen montage bij standaardmontage. (LEES MEER )

Passieve standaard aluminium ramen met verborgen smeedwerk.

 

Bij de ramen van SO EASY met drievoudige beglazing  is extreme niveaus warmtegeleidingscoëfficiënt van ramen die overeenkomen met de bereikte eisen voor passief woningen . Het voldoet natuurlijk dan ook aan de lage-energie-woningen, omdat het bereiken van een lage Uw-waarden zelfs bij kleine ramen, door middel van verborgen scharnieren .


Technische parameters van aluminium ramen ZO GEMAKKELIJK


Thermische isolatie-eigenschappen - EN 10077 - Uf> 0,81  W / m2 

Ramenmaat 1230x1480mm Uw> 0,60 W / m2K


Beslag - verborgen scharnieren 

Bouwdiepte - 88 mm frame / vleugel 97 mm 

Luchtdoorlatendheid - EN 12207 - Klasse 4 

Waterdichtheid - E2250Pa 

Windbestendigheid - EN 12211 - C1 - C4 

Bedienkracht - EN 13115, EN 12046-1 - klasse 1 

Last 80 kg - EN 13115 - class 4 

Effecten - EN 13049 - klasse 3-5 

Geluidsisolatie - ISO140-3 NL, NL ISO717-1 - 49 (-2 -5) dB 

Weerstand tegen inbraak - NEN 5096 / A1 EN 1627 - Deel 2

Download onze SoEasy Folder