RAMEN

WAT HEBBEN WIJ U TE BIEDEN

PVC ramen van het merk  Deceuninck.

Deceuninck is een PVC raamprofiel gefabriceerd volgens de Duitse strenge normen.

 

Aluminium ramen van het merk DECALU en van het Belgische merk Deceuninck.

 

Houten ramen , alles verkrijgbaar, volgens de Duitse strenge normen !

ONZE RAAMPROFIELEN

**NIEUW**

PVC raam in

ALU-design,

met triple glas

2 moddellen

beschikbaar

84mm 

PVC raam

met triple glas

ALLE-ralkleuren

2 modellen beschikbaar

ASSEA bv is een bedrijf dat niet gebonden is aan 1 merk, indien u een vraag heeft over een bepaald merk dan kunnen wij u hiervoor ook een offerte maken.


Het enige nadeel is, wij kunnen u niet uitnodigen in onze showroom om dan dit product voor te stellen en wij moeten deze offerte bij onze fabrikant aanvragen! Natuurlijk bent u altijd welkom !

ALU - DECALU

5-verschillende ALU raamprofielen, van steellook naar moderne look

ONZE STERKE PUNTEN

1

Eigen plaatsingsdienst

2

Snelle levering

3

Alles is mogelijk

Wat kunnen wij u bieden?

ASSEA bvba biedt u ALLE mogelijke raamtypes, materialen, kleuren, combinaties, enzoverder aan tegen de beste prijs kwaliteit.

Wij hebben een eigen plaatsingsdienst, een opmetingsdienst en een dienst na verkoop .

Het is ook mogelijk om als doe het zelver uw eigen ramen te plaatsen, wij bieden u hiermee ook onze diensten aan zodat u zeker op de juiste wijze de ramen aan het monteren bent zodat uw garanti gegarandeert de lopende 10 jaar vlekkeloos zal verlopen.

 

Voor PVC ramen heeft u de keuze van moderne aluminiumlook achtige PVC ramen tot een prachtige retro raam dat u in ALLE RAL-kleuren en combinaties kan bestellen, zelfs een raam in 4 verschillende kleuren is mogelijk !

 

Indien uw prijs elders goedkoper is dan bij ons dan zullen wij er zeker 5% onder gaan, let wel op, de materialen worden vergeleken, het is onnodig een deal proberen te sluiten wetende dat de tegenpartij een zeer minderwaardig raam aanbied of als zijn offerte niet volledig is.

 

Bekijk regelmatig onze acties, wij nemen deel aan beurzen en geven regelmatig een opendeur dag waar u ongetwijfeld welkom bent.