Opbouwrolluiken

Opbouw-rolluiken of screens van ASSEA bvba

 

Een opbouw-rolluik/screen laat zich installeren op nieuwe ramen. Het opgerolde luik wordt namelijk in een kast op je nieuw raam gemonteerd en word samen met het nieuwe raam in één geheel geplaatst. Deze opbouw-rolluik kan ook geplaatst worden als er GEEN plaats aanwezig is voor een rolluik, doordat de rolluik en het raam één geheel geplaatst word is dit niet nodig, het nadeel is dat uw raam kleiner word, maar wel een mooier zicht creeert, de rolluik-kassen zijn in dezelfde RAL-Kleur als het nieuwe raam gelakt. Er zijn geen grote kap- en breekwerken voor nodig.

 

Het rolluik zelf is meestal gemaakt van profielen, gevuld met polyurethaanschuim en heeft een dubbele verflaag in het PU / PA-systeem. Dientengevolge wordt een verhoogde slijtvastheid en weerstand tegen verwering bereikt.In ons assortiment zijn er ook profielen gemaakt van geëxtrudeerd aluminium, die worden gekenmerkt door een verhoogde stijfheid en sterkte, evenals profielen gemaakt van kunststof. Geprefabriceerde rolluiksystemen kunnen worden gecombineerd met een insectenhor. Deze complexe oplossing garandeert een effectieve bescherming tegen insecten in de zomer en warmteverlies in de winter.

Opbouw-Rolluik onzichtbaar buitenzijde

Opbouw-Rolluik zichtbaar buitenzijde

2 VERSCHILLENDE PLAATSINGS METHODEN

 

Onzichtbare rolluikkas

Zichtbare rolluikkas

 

Beide rolluikkassen zijn gemonteerd op het raam en worden in één geheel geplaatst, bij onzichtbare rolluikkas is er plaats aanwezig waar de rolluik zal gemonteerd zijn en bij zichtbare rolluikkas zal de kas buiten zichtbaar zijn, en zal het raam de hoogte van de kas kleiner worden in de hoogte, deze kas zal dan ook in dezelfde kleur als de ramen gelakt zijn zodat het één mooi groot raamgeheel is. Vraag info bij ASSEA en bom dit eens bekijken in onze showroom !

DE VERKRIJGEN KLEUREN VOOR DE LAMELLEN

DE ROLLUIKBEDIENINGEN

 

U heeft 3 keuzes:

Manueel met een rolluiklint oproller

Electrisch, aangesloten op het electriciteitsnet

Op zonneenergie, werkt op batterijen dat automatisch oplaadt bij daglicht !

Rolluiklint

Dit is het goedkoopste mannier van bediening, enige nadeel is lint word vuil en kan stuk gaan na x-aantal tijd

Electrische motor

Een rolluik bedienen electrisch is altijd handiger, u kan deze zelfs vanop afstand laten bewegen, meer info hierover bij ASSEA

Bediening op Lichtenergie

Een rolluik laten bewegen op lichtenergie, ASSEA was 1 van de eersten die er mee op de markt kwam, rolluiken zijn zo gemonteerd, geen extra kabels zijn er nodig, er worden geen gaten geboord, dit is een klus dat iedereen kan uitvoeren.