vast vliegraam

VLIEGRAAM – vast systeem MRS

Het vaste muggenraam biedt perfecte bescherming voor uw ramen. Het frame is gemaakt van een sterk profiel van geëxtrudeerd aluminium en heeft een moderne vormgeving. Het profiel is beschikbaar in twee uitvoeringen: met een „vin” die tegen het raamkozijn aanligt, of zonder „vin” met een vak voor de borsteldichting, voor toepassing bij volledig ingebouwde raamkozijnen. Het frame van het muggenraam kan worden gemonteerd met behulp van aluminium binnenhoekstukken (geklemd of gedraaid). Bij ramen met een onregelmatige vorm, bijvoorbeeld een trapezium- of ruitvorm, kunnen binnenhoekstukken met regelbare hoek worden toegepast. U kunt ook kiezen voor buitenhoekstukken van kunststof die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Het is mogelijk om een verbindingsprofiel toe te passen om de afmetingen van het frame te vergroten.Het systeem kan worden toegepast op de meeste raamprofielen. De montageklemmen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten.

In ons aanbod is een breed gamma aan horrengaas beschikbaar, onder andere antiallergisch gaas dat door de bijzondere structuur van het weefsel geen stuifmeel doorlaat; gaas van staal dat perfect beveiligt tegen knaagdieren; permanent aluminiumgaas en gaas met een hogere lichtdoorlatendheid dan standaardgaas.

 

Hieronder vindt u een korte samenvatting van de kenmerken van de aangeboden gaassoorten:

 

1. Gaas van glasvezel, bedekt met pvc en bestemd voor toepassing tegen insecten. Dit gaas kenmerkt zich door een hoge duurzaamheid en is zeer goed bestand tegen de inwerking van uv-straling en weersomstandigheden. Het heeft een goede luchtdoorlatendheid en een transparantie op het niveau van 47%. 

2. Gaas dat is gemaakt van glasvezel met een uitzonder dunne vezelstructuur in vergelijking met standaardgaas, waarbij ook de afmetingen van de gaatjes kleiner zijn. Dit gaas levert niet in op duurzaamheid maar kenmerkt zich echter wel door een hogere transparantie op het niveau van 71%. Het is dus met het blote oog veel minder zichtbaar en heeft een goede luchtdoorlatendheid. 


 3. Anti-allergisch gaas, gemaakt van polyester, om het binnendringen van pollen in de ruimte maximaal te voorkomen. Dit gaas is goed bestand tegen weersomstandigheden en eenvoudig te onderhouden. Het heeft een transparantie van 45% en bevat geen toxische bestanddelen. 


4. Aluminiumgaas biedt perfecte bescherming tegen insecten en kleine knaagdieren. Dit gaas kan worden gebruikt in deuren, ramen en als beveiliging in kelderramen en -luiken. Het is makkelijk te onderhouden en bevat geen pvc. Dankzij de lichte afwerking en dunne vezels is het met het blote oog vrijwel niet zichtbaar en heeft het een transparantie van 73%. 


5. Gaas gemaakt van roestvrijstaal AISI304 dat de beste beveiliging biedt, niet alleen tegen insecten van het type wesp, maar ook tegen knaagdieren en vogels. Dit is de beste bescherming voor plaatsen waar levensmiddelen worden bewaard of verwerkt. Dit gaas is bijzonder duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Verder kenmerkt het zich door een hoge transparantie, namelijk 74,9%.