Evenementen agenda

Kom op een evenement van ASSEA bvba:

Ramen & Deuren, rolluiken, poorten, overkappingen,...


GA NAAR ONDER VOOR ONZE BEURZEN :


Onze beursacties zijn geldig tot 21 dagen NA het ontvangen van een offerte, indien u op bezoek komt tijdens de beurs dagen zal er ook een verassing bij zijn voor U, zodus , schrijf deze dagen in uw agenda, breng uw raammaten mee , u krijgt ter plaatsen uw GRATIS offerte !


ASSEA bv zal discount acties uitvoeren, deze acties willen zeggen dat wij u een 5% goedkopere offerte voorleggen dan de goedkoopste offerte dat u heeft gekregen.


Wat bieden wij u:
- Op basis van uw offerte maken wij een offerte, komt onze duurder uit dan de concurrentie dan verbeteren we de prijs naar 5% goedkoper, is onze prijs reeds stukken goedkoper dan blijft de prijs uiteraard , deze aktie is enkel met vergelijkbare materialen !


Wat mag u van ons verwachten?
- Assea bv is een klein bedrijf, wij hebben 2 verkopers , waaronder Yvan en Jochen (zaakvoerder) , Yvan zal als eerste bij de klanten op gesprek komen en wat opmetingen opnemen, daarna bezorgt Yvan aan Jochen de opmeting en Jochen maakt u een aantrekkelijke offerte met de huidige akties die er zijn ! U wordt uitgenodigd in onze toonzaal of op 1 van onze beurzen waar wij aan deelnemen en daar wordt uw offerte besproken en eventueel kan er een overeenkomst afgesloten worden. Bij het afsluiten van een overeenkomst wordt er meteen een afspraak gemaakt voor een definitieve opmeting, hiervoor zal Jochen bij u langstkomen en alles bespreken, na opmeting is de plaatsing voorzien tussen de 5 a 12 weken naargelang wat uw bestelling is, bij de meesten is dit na 8 weken . 

Plaatsingen gebeuren door eigen vlaamstalige plaatsers die jarenlange ervaring hebben, bij de plaatsingen kan u gerust met hun uw wensen bespreken.


Wenst u een offerte, ga dan snel naar onze startpagina en maak u zelf online de offerte, binnen de 24h kent u de prijs voor uw ramen en deuren. 


Wacht niet te lang want wij nemen juist genoeg werk aan dat wij aankunnen, levertijd is vanaf 5 weken.

Wij zijn al meer dan 20 jaar op de markt, werk met kenners en geen beetweters !


U kan ook een offerte aanvragen op: www.prijsoffertesramen.be

Mooie deals tijdens onze evenementen:  Glaspoetser robot, vliegramen

Tijdens onze beursdagen kan u kennismaken met een glaspoets robot ,nooit nog zelf uw ramen poetsen, de robot doet het voor u .

Eventueel kan de aankoop van zo een robot mee in de offerte gezet worden, het kan zelfs mee in een verkoop deal afgesloten worden !


Vliegramen krijgt u GRATIS bij de besteling er bij, enkel tijdens de beursdagen zal u van deze akties kunnen genieten, na de beurs zal u er een meerprijs moeten voor geven.

1.   LifeStyle Hasselt, van 8-11 maart 2024 in Trixxo Arena.

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

GRATIS tickets verkrijgbaar in onze toonzaal, deze kan u gratis afhalen of wij kunnen deze u opsturen, u krijgt een unieke code die u online moet invullen en dan krijgt u een ticket via mail .

2.   VOORJAARBEURS : IDEAAL WONEN , De bouwbeurs

GRATIS tickets verkrijgbaar in onze toonzaal, deze kan u gratis afhalen of wij kunnen deze u opsturen, 

3.   NAJAARBEURS : IDEAAL WONEN , De bouw - interieur beurs

GRATIS tickets verkrijgbaar in onze toonzaal, deze kan u gratis afhalen of wij kunnen deze u opsturen, 

4.   WOONESTETIKA GENK:  De bouw - interieur beurs

Woonestetika is dit jaar van 26/10 tem 3/11, geen beurs op 29 en 30/10 

GRATIS tickets verkrijgbaar in onze toonzaal, deze kan u gratis afhalen of wij kunnen deze u opsturen,