ANDERE PRODUCTEN

Andere producten van ASSEA bv:

garagepoorten, rolluiken en veranda's


Je kan bij ASSEA uiteraard terecht voor ons groot en gevarieerd aanbod aan ramen, schuiframen en deuren. Maar wist je dat we ook een reeks andere producten aanbieden? Van rolluiken, zonwering en screens tot veranda’s en zelfs garagepoorten. 

Je kamer verfrissen of ventileren, het is essentieel voor een gezonde binnenlucht. Dan wil je natuurlijk niet tegelijk allerlei insecten welkom heten. Met een Belisol-vliegenraam op maat is dit makkelijk te vermijden.

Pressed Aluminium deurvullingen, deze paneel bestaat uit Alu met isolatie in, deze panelen worden in PVC en ALU deuren gemonteerd, deze panelen worden indezelfde kleur als de deur gespoten zodat u geen verschil van kleur hebt !

Je garagepoort is een opvallend deel van je woning, of zelfs je gevel. Bij Belisol is elke garagepoort 100% maatwerk, net zoals je ramen en deuren. We maken dus graag voor jou een garagepoort die volledig aansluit bij de stijl en uitstraling van je woning.

Een goede ventilatie is cruciaal voor het leefcomfort in huis. Ontdek hoe onze ramen je hierbij kunnen helpen.

Traditional Aluminium deurvullingen, deze paneel bestaat uit Alu met isolatie in, deze panelen worden in PVC en ALU deuren gemonteerd, deze panelen worden indezelfde kleur als de deur gespoten zodat u geen verschil van kleur hebt !

Het glas van je ramen beïnvloedt het warmteverlies van je woning. Het is dus belangrijk om ook hier voldoende stil te staan bij je keuze: dubbel glas, driedubbel glas, hoogrendementsglas, gelaagd glas, ... ASSEA adviseert je graag over de isolatie en veiligheid van je ramen.

Overkappingen/Glazen schuifwanden

Aluminium overkappingen

Kiest u voor een aluminium overkapping van Deponti, dan kiest u voor klasse én kwaliteit. Aluminium is duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Wij werken met hoogwaardig aluminium voor ieder budget.


Glazen schuifwanden

Een glazen schuifwand biedt bescherming tegen weer en wind zonder in te leveren op lichtinval of uitzicht. Daardoor kunt u tijdens alle seizoenen maximaal van uw overkapping, tuin of balkon genieten.

Moderne Aluminium deurvullingen, deze paneel bestaat uit Alu met isolatie in, deze panelen worden in PVC en ALU deuren gemonteerd, deze panelen worden indezelfde kleur als de deur gespoten zodat u geen verschil van kleur hebt !

Als leverancier van de betere pvc– en alu schrijnwerker is NV HARINCK sinds meer dan 35 jaar toonaangevend op vlak van inkomdeuren. Kwaliteit, zin voor afwerking en originaliteit zijn de zaken waar FRAGER FRALU deurpanelen voor staan. U vindt hier het compleetste gamma van klassiek, tijdloos, hedendaags tot modern en grensverleggend. Niet voor niets is Harinck Belgisch marktleider.

Rolluiken bewaren niet alleen je privacy, ze verbeteren ook de inbraakveiligheid en isolatie van je woning. Vind jouw ideale rolluiken bij Assea, in pvc, aluminium of gelakt. Alle type rolluiken en zonnewering, nieuw sinds 2018 is bediening op zonne-energie