Voorzetrolluik

Voorzet-rolluiken of screens van ASSEA bvba

 

Een voorzetrolluik/screen laat zich makkelijk installeren op bestaande ramen. Het opgerolde luik wordt namelijk in een kast op je buitenmuur gemonteerd.

Er zijn geen grote kap- en breekwerken voor nodig.

 

Het rolluik zelf is meestal gemaakt van profielen, gemaakt van hoogwaardige aluminiumplaat en gevuld met polyurethaanschuim en heeft een dubbele verflaag in het PU / PA-systeem. Dientengevolge wordt een verhoogde slijtvastheid en weerstand tegen verwering bereikt.In ons assortiment zijn er ook profielen gemaakt van geĂ«xtrudeerd aluminium, die worden gekenmerkt door een verhoogde stijfheid en sterkte, evenals profielen gemaakt van kunststof. Geprefabriceerde rolluiksystemen kunnen worden gecombineerd met een insectenhor. Deze complexe oplossing garandeert een effectieve bescherming tegen insecten in de zomer en warmteverlies in de winter.

 

U heeft de keuze uit 2 verschillende rolluikkasten, deze zijn te plaatsen tussen de raammuren of erop !

Hoekige kas

Ronde kas

2 MODELLEN VOORZET-ROLLUIKEN

 

Hoekige kas

Ronde kas

 

Beide rolluik kassen zijn monteerbaar tussen als op de raammuur, de rolluikkassen zijn in ALLE ral-kleuren verkrijgbaar behalve de rolluik-lamellen, deze zijn vervaardigd uit aluminium gepoederlakt met een isolatie tussen.

DE VERKRIJGEN KLEUREN VOOR DE LAMELLEN

DE ROLLUIKBEDIENINGEN

 

U heeft 3 keuzes:

Manueel met een rolluiklint oproller

Electrisch, aangesloten op het electriciteitsnet

Op zonneenergie, werkt op batterijen dat automatisch oplaadt bij daglicht !

Rolluiklint

Dit is het goedkoopste mannier van bediening, enige nadeel is lint word vuil en kan stuk gaan na x-aantal tijd

Electrische motor

Een rolluik bedienen electrisch is altijd handiger, u kan deze zelfs vanop afstand laten bewegen, meer info hierover bij ASSEA

Bediening op Lichtenergie

Een rolluik laten bewegen op lichtenergie, ASSEA was 1 van de eersten die er mee op de markt kwam, rolluiken zijn zo gemonteerd, geen extra kabels zijn er nodig, er worden geen gaten geboord, dit is een klus dat iedereen kan uitvoeren.

Zie link: Rolluiken op licht-energie